Summa sidvisningar

måndag 13 augusti 2012

Måndag igen!!

  ....solen skiner ute,,det blåser en aning och strax skall vi ta på våra promenadskor och ta den dagliga dosen av luft och motion!!!

Viken blommade upp ihelgen ,,det var fantastiskt många som kom och njöt av den sista? sommarhelgen.Stranden var full av lediga människor.
Det märktes på våran dator att vi hade gott om turister!!

Snart är det skolstart också och de våra är nu hemma och tränas att komma in i rätta gänger igen,,inte blir det något nattsudd som det är här hos oss inte!!En av  våra töser fastnade i somras för en Charmpack som jag hade här,,Prairie Paisley från Moda,,och hon  undrade om jag hade lust att sy en duk till henne,,,visst JA,,så kul,hade jag det.Men först fick hon designa hur den skulle se ut,,lägga ut alla bitarna i de färger hon ville ha dem,,och så här långt har jag nu kommit med den.Ett syjobb jag gjorde igår kväll,,,,,då mannen tittade på TV!!OCH det var riktigt kul ,,,,,, att ha några fräscha tyger att jobba med,,och en paket med tyger som passar så bra överens med varandra....
Jag kan skvallra om att hon låg på mitt desingergolv länge länge innan hon var nöjd.....Nu är det ju bara monteringen och quiltningen kvar.
Får väl se om det blir gjort idag,,vill ju också ta hand om det fina vädret!!!

HA en bra vecka och Bamsekramar på ER!!!