Summa sidvisningar

söndag 10 april 2011

Bus!!


I slutet av förra veckan passerade min blogg 15,000 besökare.Många av Er noterade detta och grattade mig..Och jag vill här och nu passa på och tacka er alla!!
Jag lovade att försöka hitta på ett litet bus,när jag kom hem från Butiken Annalunda..Nu är jag ju hemma igen och här kommer buset!!Jag tänker  lotta ut en Corner trimmer av Marti Michell.Denna mallen är sponsrad av Anna.

En sådan där bra ha mall vet ni,,som ligger på skärmattan och användes då och då till bl.a flygande gäss.Jag vill gärna ha saker som är fiffiga  och passar in i min lilla scrapsvärld!!(just nu har jag en stor burk med mallar som är tillskurna och väntar på att bli sydda))

För ni ska få vara med på utlottningen vill jag att ni givetvis kommenterar men oxså  berättar ..vilken teknik ni tycker bäst om att sy...och varför....skriver ni dessutom en rad på era bloggar får ni två lotter!!

Jag drar den lycklige vinnaren på torsdag14/4 mellan mina syträffar någon gång mellan 14.00-15.00.Lycka till mina vänner och Kramar

Vilken härlig helg!!

Nu var då mannen och jag till baka i Varberg efter en skön och rolig helg i grannlandskapet Skåne.
Väl hemma igen bjöd altanen och Apelviken på sitt allra bästa väder,,så bikinin åkta på och nu känner jag mig fräsch och brunbränd!!Avklarat inför säsongen!!!

Igår hos Anna var det ett stort gäng tjejer som samlades och sydde Quiltmani i det fina vädret.Lunchen kunde vi sitta ute och äta ,,och det var så skönt!!
Tjejerna sydde  och sydde,,provade sina 6 olika skisser de fick på olika tekniker,,och jag tror de tyckte det var roligt och inspirerande.


Många kramar fick jag iaf. vid hemgången samt ett stort Tack och de önskade oxså en fortsättning till hösten.Vi får väl se vad Anna hittar på.....
Om någon dag kan ni läsa mera om denna sydag på hennes blogg och se flera bilder....   http://butikenannalunda.blogspot.com/
Åh, så skönt att våren äntligen har kommit,,,hoppas nu bara att den stannar  hos oss oxså......Kramar på ER!