Summa sidvisningar

tisdag 31 januari 2012

Solig dag!!!

Ja ute ser det så gott ut,,solen lyser så härligt in i stugan-men verkligheten är en annan.Fy ,,vad det biter i näsan..och är kallt.
Tyvärr så blir vi inte riktigt av med våran förkylning och det gör ju det inte lättare att gå ut och andas in detta kalla vinter väder.
Det blir inte bättre  av att vi varit iväg på solsemester ett tag, och är en aning bortskämda.

Nej, inte ska jag klaga inte ,vackert är det iaf. inifrån.....ute.

Det var så roligt att nya läsare hörde av sig igår och kommenterade,,ang mitt låånga inlägg om 2,5 inch linjalerna...nu hoppas jag att ni använder er utav dem och detta mått ,,när ni samlar scrapsbitar.
Jag är väldigt nöjd med detta sätt att arbeta.
Sedan finns det säkert många många fler sätt att jobba ,,,och inget är rätt och inget är fel tycker jag!!!

Vi går snart in i en ny månad igen,,och närmar oss också snart Alla hjärtansdag,, därför har jag tänkt lägga upp ett litet lager med nessar ,,,,
Så igår letade jag fram lite små och stora scrapsbitar till först två lite större,,och så fick det bli ett nytt katttyg till fyra små nessar!!Att sy nessecärer är inte min starka sidan,,men övning ger färdighet,heter det ju!!

De turkos/gröna tygerna på en av dem är de sista resterna från mitt senaste myllertäcke,,tillsammans med lite annat scraps!! Nu fattas dragkedjorna som jag alldeles strax skall åka till stan och hämta och köpa!!OCH så får vi se hur dessa blir.
Kanske blir vi bortbjudna en dag,, och då kan det  ju också vara bra att ha ett litet lager att ta av.Blir de inte bra får jag väl ha dessa själv.


Hoppas att ni alla har det gott var ni än befinner er eller gör,,,tisdagskramar!!!!