Summa sidvisningar

torsdag 9 juni 2011

Mallar...

Dear Jane!!


Jag har ett tag funderat lite på alla våra mallar vi har liggande och kanske bara använt en gång.Vi/jag är väldigt nyfiken och testar och springer vidare mot nya mål och tekniker.
De mallar jag har liggande har jag ifs använt ganska mycket,,men så har jag oxså sytt upp en del alster för att ha med mig att visa upp.

Jag har under en tid nu i vår gått igenom mina och fick en tanke-Att i höst kunde vi som kan och vill träffas här i Apelviken och just sy med våra  gamla mallar.Många av dem går att använda till många andra tekniker oxså.(Kanske finns det liggande några Ufon som behöver bli färdiga?från gamla träffar.)Det finns säkert många av er uti i landet som har en uppsjö liggande oxså.Kanske t.o.m oöppnade??
Ta tag i detta ljuvliga lilla problem ,träffas och sy ,,hjälp varandra att komma igång.Det kommer att bli en mysig sy träff!!

I natt kom det lite regn ,vilket gräsmattorna neg/bockade och tackade för.För Kjell och mig drar det  nu ihop sig till några examensdagar.Detta innebär att sommarlovet börjar.Det ni!!!!

Melon-


Önskar er alla en trevlig torsdag!!!Glöm inte ärtsoppan..

KRAMIS!!