Summa sidvisningar

söndag 26 januari 2014

Dagen efter!!Sov morgon och det var skönt..
Efter jag kom hem igår så var det full fart ..mat ..umgås med barnbarn och KM samt packa upp alla roliga saker som kom med hem från Anna.
Jag hade lite visa och berätta för mina töser och de gillade farmors alster...tror att ett par av mina quiltar var mer attraktiva än andra men de får stanna här hos mig ett tag till.

Nya färger på dragkedjor /kläppar var en av alla roliga saker och mina flickor gillade dem ...så nu får det nog bli ytterligare några häftiga necessärer till dem.

Jag tror att runt om i stugorna idag så sitter många och syr på sina trianglar,vad tror ni??Intresset var stort och på Kulan så syddes det igår kan jag säga.
Ett tag var det ingen som pratade utan alla sydde!!! och det är inte dåligt att få tyst på dryga 20 damer!!
Det är många av deltagarna som kommer varje gång på mina kurser och det tycker jag är ett bra betyg och när man då dessutom får höra av dem När kommer du nästa gång ??
 

Gillar denna bilden (som jag lånat!!) den kommer från gårdagens triangel kurs och ägare till bild symaskin och block är Anna S.

Nu skall jag försöka få upp våra "gäster"" som fortfarande sover och sedan är det en ny Visa  och Berätta,måndag imorgon här på bloggen  så material dit skall sammanställas.

Bambikramar!!