Summa sidvisningar

måndag 25 mars 2019

Visa och Berätta måndag!! Nr 323


 Vilken underbar helg vi haft  jag har tillbringat större delen ute och njutit av sol och vår.


I veckan så bestämde jag mig för att öppna en sluten grupp på Face Book och där kan just du söka medlems skap om du vill  men jag hoppas du hänger på och fortsätter följa mig.Det är så att bloggen här försvinner om någon vecka allt enl Google gruppen .

Det känns men jag hoppas innerligt att ni följer med över till Face Book och gruppen Bambisyr och berättar.
Skulle jag dra vinst lotten att min blogg blir kvar ja då ändrar sig inget och jag syr och berättar både här och där för vid det här laget känner ni Bambi.
Vill ändå nu passa på och tacka ALLA NI mina 1.180000 besökare ni har verkligen gjort mina tankar och sömnad till en underbar tid som jag är väldigt stolt över och all peppning jag fått och kommentarer .Men skam den som ger sig.
Bohuslänska som jag är så är jag ett starkt släkte och kanske lite envis....Idag så kommer det ytterligare 2 block i Butiken Annalundas och min samling med 16 patch HST Sampler block.

Här kommer det ytterligare lite bilder på just sömnadssättet HST (half  square triangels)Fantasin är stor så det är bara att sy och välja tyg och mönster!!Ett tips är ett Charmpack och lika många bastygskvadrater med detta kommer du långt!!


Kramar från eran Bambi!!