Summa sidvisningar

måndag 2 november 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag nr 109!!
Åter igen har vi en ny Visa och Berätta måndag och dessutom en helt ny månad!!Många av er har haft ett höstlov och då kanske passat på att sy några sömmar?? Och även fått något att visa upp här och inspirera oss alla med..

En del av er har varit på sy mässa både i norr och i söder och säkert lite med sig hem i en påse och inspirera oss andra med som inte haft denna möjlighet !!

 Min vecka vet ni har varit mycket innehålls rik och jag har fått klart en hel del arbeten som legat länge och väntat .Tack vare våra barnbarn som varit här på sina lov så har mycket handsömnad blivit av.Det är mycket avkopplande med handsömnad och lättare att umgås på så sätt tycker jag.Men det är klart en och annan söm på min symaskin fick jag allt till.....

Detta arbete som jag har på G och vill inspirera med idag är For you!!! 
Fyndigt tycker jag .. men så heter Modas Charm Pack som jag jobbar med...och när det blir klart så visar jag givet upp det här For you!!!!!


Idag har jag min 109 :de Visa och Berätta måndag  och dit är ni med bloggar varmt välkomna!!! Visst hjälps vi åt med att inspirera varandra ???Tack säger en nyfiken  Bambi..