Summa sidvisningar

fredag 22 januari 2021

Finish it up Friday!!

 
Nu börjar mitt liv bli som vanligt igen med schemalagda tider och dagar och detta känns skönt när 

allt är som vanligt igen. De mina har haft jullov sedan i början på December.

Igår så började mina kurser här med ett lagom antal som kom och sydde och en del satt hemma och fick mönstret serverat på nätet. Nu tror jag att de flesta av oss väntar på vaccinet och sedan kan grupperna vara fulla igen.

Hur det är att sy med mönster och beskrivning från mig så har de flesta svarat på min fråga och att de tycker det är jätte bra och fungerar så bra och det är ju roligt .För det ligger ju mycket jobb bakom för min del och att det då uppskattas är ju toppen roligt.

Kanske blir det så framöver att vi umgås och syr på detta sätt.

Kanske skall vi vara fler i våra grupper  som syr så här tillsammans.Vem vet.

Jag har många tankar.för egentligen kan vi ju vara hur många som helst för alla syr ju hemma och håller distans.

Egentligen perfekt i dessa dagar.Till denna fredag har jag sytt upp all spill från min PP quilt (Spider Webb) i Tildatyger jag sydde förra året.
Jag sydde ihop alla remsor på rad precis som vi gjorde i Jelly Rolls racet för ett antal år sedan
Men först renskar jag alla konstiga bitar jag hade kvar till 1,5 inch korta och långa remsor.Bestämde mig för rådhustrappan och  så med en liten kvadrat i samma färg på alla blocken  i mitten och sedan sydde jag bara trallade och sydde.Färgerna och mönstren fick bli och komma precis som det blev(lite hipp happ!!)Ja ni ser ju själva.
Blocken till kudden är 5 1/4inch och hela kudde är 20x20inch.

Här är den quilt jag sydde till Anna och hennes butik och det är ju givet att hon dessutom säljer dessa tyger.Igår när jag talade med henne så hade de senaste Tilda tygerna kommit till Storgatan i Ängelholm.

Mönstret är som jag skrev ovan Paper piecing PP.Det tar lite längre  tid sy för remsorna är smala men himla roligt och själv är eller var jag väldigt nöjd när den var klar.

Idag så finns  quilten  i butiken hos Anna och snart en kompis som passar ihop.


Trevlig helg och var rädda om ER!!Bambi