Summa sidvisningar

tisdag 24 juli 2012

Äntligen!!

Tidig morgon i Varberg,,endast sopköraren och jag är vakna,,tror jag.Att vakna till en sådan härlig morgon är alldeles underbart,,,,,jag tror att vi får den allra finaste och varmaste semesterdagen i år!!

Dessutom så är vi igång med våran årliga utställning,, som blev väldigt ren och fin tycker jag själv.Det är svårt att hänga en utställning så den inte blir rörig,,och med tanke på hur väggarna/ lokalen  ser ut.Så jag är nöjd.

Det blev en hektisk dag igår,,men väldigt rolig.Så härligt att få träffa liksinnade och prata,,berätta för helt utomstående om våran hobby,,jaja ni vet.

Våran utställning heter Jorden runt,,och idag ska ni få åka till Amerika med oss....en quilt som är ett grupparbete i KviltSYstrarna.I em skall jag passa några timmar igen ,,och sedan har jag gjort mitt,,och det känns både bra men också lite vemodigt.
Som ni vet så är jag inte arbetslös ,,det finns en hel del att göra här hemma också!!Men jag tror att vi skall passa på och njuta av det härliga sommarvädret så länge det får  besöka oss..med en matkorg på bryggan ,,och salta bad och som avslut solnedgången på klipporna!!!


Kram mina läsare,,,,