Summa sidvisningar

måndag 13 september 2021

Show and Tell nr 452

 


Är åter i Varberg några dagar för att återvända till paradiset igen ,Butiken Annalunda ,där jag var fredag lördag i förra veckan .Tänk att få gå runt i affären och botanisera i alla dessa tyger med dessa  olika färger och mönster och fantisera samt skapa i huvudet olika mönster .Jag är så privilegierad.

Jag var där för att ersätta Anna som är på en verklig behövd semester och skall försöka ersätta henne tisdag och onsdag också till veckan för att sedan återvända hem till mina sygrupper torsdag.Fredag ja då längtar jag till Konsthantverkarna här i Varberg.


Det var ju inte bara att få gå omkring och fantisera som gällde på Storgatan11 NEJ jag fick ju även träffa så många vänner både gamla och nya vilket var så trevligt för många hade jag inte sett på 1.5  år. Men nu hoppas jag att Coronan släpper och att kursverksamheten kommer igång igen.


I lördags så hade vi ett födelsedags barn som blev hela 7år våran goa Lisa .Denna tjejen gillar att rida och går på en ridskola i närheten av där hon bor.Så en liten present var inte svårt att hitta på ,sedan finns det ju Swish också....Black Horses Elisabeths Studio  och äljs hos Butiken Annalunda  Storgatan  11 Ängelholm.Eran Bambi