Summa sidvisningar

måndag 20 augusti 2018

Måndagens Visa och Berätta nr 292!!                                               Varmt välkomna!!

Äntligen så börjar jag få in ett schema på veckorna eller dagarna och temperaturen ute gör det lättare också  för då tycker jag att det är lättare att fungera och tänka.
Det har absolut inte varit något fel på den fina sommar vi haft för den har varit helt underbar.Tänk tre månader med sol!!Men det har varit svårt tycker jag och få ordning bl.a på min sömnad!!Jag har haft svårt att sitta ner vid symaskinen och få undan visa arbeten .Tillslut kände jag det nästan stressande så när den första regndagen kom var det som att vakna upp igen  ur dvalan och bara sätta igång.

Så nu mina vänner de senaste dagarna har det gått undan och jag känner en så skön känsla.Ni vet ju att snart så har vi en stor mötesplats på Quiltköping och vem kommer dit ...jo lilla jag och vi syns i Butiken Annalundas monter om ni vill eller på söndag kanske du vill gå en 4 timmars kurs med mig.Titta in i Quiltköpings kursprogram 2018 och anmäl dig om du inte redan gjort detta.
                                                  Sunset Blooms!!är ett charmpack från Wilmington Prints och butikenannalunda och denna förpackning har jag använt mig utav till denna löpare.


som "bastyg" har jag också använt mig utav en förpackning charm pack och även detta är från Wilmington Prints och Anna!!Löparen är dryga 45x115 cm (18x45  inch)och quiltad med Yli och Aurifil tråd.Samt dukvadd mellan lagren.


Jag har sytt detta mönster tidigare och även då från  ett charmpack.


Här har jag använt mig utav hela förpackningen och då även till "bastyget" eftersom innehållet i förpackningen innehöll ljusa tyger också som nästan räckte till mitten. Det är så spännande varje gång tycker jag när man öppnar en ny serie och förpackning .Jaa dessa underbara tygpaket!!Varmt välkomna med era fina bloggar idag och kanske t.o.m en liten kommentar till oss som kämpar med inspiration och ideer till ER.


Kram från Eran Bambi!!