Summa sidvisningar

torsdag 10 mars 2011

Så var mitt bus avslutat!!

Själv tyckte jag det var ett roligt bus,och särskilt läsa era kommentarer Tack alla ni som deltagit.Även ni som inte träffat mig har ändå en uppfattning om lilla jag!!!Jätte roligt.

 Nr ett vann,,och det är ju jag,,,utan hårfärgen,idag!!.Men som alla ni andra oxså skrivit kan jag vara alla tre !!Det beror hur man ser det hela.

Med min egentliga ålder så borde jag ju vara nr två,,men eftersom jag stannade upp vid tjugoåtta så kom jag aldrig dit,ivarje fall inte med frisyren och kjollängden!!

Nr tre var jag  nog på 70-talet då vi gick ut och dansade i långklänningar.Ja det var tider det också.Men jag är glad att vara den jag är idag och trivs med det!!Sedan att jag har korta kjolar och långt hår i min ålder ,avgör jag själv.

Nu vill ni nog inte läsa mera trams utan veta vem som vann.Jag har tyckt att alla era kommentarer har varit så bra och engagerande så jag beslöt att alla ni som kommenterat fick var med i utlottningen,,mannen drog och inslag nr fyra vann,och det är Eva W i Malmö,,Grattis,Grattis Eva.
Din adress vill jag ha och så kommer en rad damer till dig i ett kuvert,dessa damer är nog mera likt dig Eva än mig.Det blir dessutom en liten utmaning att sy något av dem!!

Än en gång tack till er alla för era kommentarer!!
Jag har just nu passerat 10.000 besökare oxså ,,på två månader här på blogspot,,,,och Märit i Falkenberg var uppmärksam om detta ,,,få se vad som kommer till dig på torsdag.

Om ett tag så kommer det ett nytt bus,,,titta gärna in och kolla så du inte missar det..Kramar på ER alla

Godmorgon...

     på Er alla denna grå och regniga torsdag.Idag blev det en lite längre sovmorgon och det var skönt ,både för kropp och själ.
Det gäller ju att ta vara på denna  tråk dag för ute vräker regnet ner.Eftersom chipset börjar bli laddat igen ,skall jag nog få denna dag, att bli bra ,trots allt.

Min lilla Janne skall få åka på SPA,till Malmö.Han behöver nog detta,efter allt jobb han gjort för mig.Snart är han tillbaka igen och då är vi i form båda två.Så då....

Under tiden så får lilla Bettan hoppa in ,hon heter Lilly egentligen.Detta är inte enkelt,varken för henne eller mig.Hon har iaf fått börja arbeta.

Jag tog fram en påse med gamla remsor från GAMLA jultyger.Under -90 talet sydd jag många remsdukar,förkläde osv.och använde dessa remsor till det.

Ja det var väldigt poppis även då att sy dukar av remsor. Så quiltmodet är tillbaka.Jultygerna på den tiden hade stora motiv....
För att få igång Bettan som stått ett tag, var det bra för henne ,men även mig,att "bara" sy remsor.Efter migränen var jag ganska tom i huvudet och att sy remsor behövde jag inte tänka,och Bettan fick en mjukstart
Så här blev vårat första alster tillsammans ,Bettan och jag!!!


Jag har tom. monterat detta jultäcke, men quiltningen får vänta till Janne är tillbaka.Jag sydde ihop 6 remsor ,efter det tog jag fram en fyrkantslinjal och skar ut blocken.Sparade trekanterna jag fick kvar på sidan och har oxså sytt ihop dem och skurit till nya block .Av dem fick jag  en mindre julquilt.Testa gärna!!

Om en stund skall ni få vet vem av er som vunnit i mitt lilla bus!!

Hej så länge!!