Summa sidvisningar

lördag 22 november 2014

Nu var det då dax!!!!!


... att dra de lyckliga ,,hoppas jag,, vinnarna  i


 
Annas och Butiken Annalundas  utlottning  som  firar  att min blogg passerat 500.000 besök.(Detta hände för exakt en vecka sedan!!!) Anna har sponsrat  två presentkort om vardera 200:- till utlottningen.
56st lotter ligger i en stor bunke..34 av dem skrev och kommenterade...10 av dem länkade på sina bloggar 12 st har mailat mig.
Tydligen har det varit svårigheter att kommentera på min blogg och det kan jag ju bara beklaga men är ändå glad att ni mailade mig era kommentarer och tankar!!!
X-tra roligt är det att våra nordiska länder också kommenterat och varit med i utlottningen!!!


Då var det första lotten och den gick till någon som länkat på sin sida om tävlingen men  skrev så här!!

Blogger Quilt och Söm sa...
Åh, jag var inne igår hos Anna och sucktade efter en Accu Quilt....
Självklart skriver jag några rader på min blogg!
Kram till Er båda!
Heléne
 
Grattis till dig!!!!

Nästa lott och presentkort går till följande.....
Pernilla E
Anonym sa...
Grattis Eva!! Alltid underbart att titta på dina verk! Om jag skulle vinna (fingrarna i kors ) så vill jag ge present kortet till min mamma som fick mig in på den underbara kvilt vägen. Kram o hoppas på många mer besökare
Pernilla Edelstein
 
 Grattis till dig också Pernilla!!!


 
 
Nu tycker jag vi alla firar de lyckliga och hoppas att vi får veta vad de valt hos Anna och att vi också får se det hela uppsytt!!!
 
Jag vill också TACKA Er alla för att ni tittar in på min blogg detta stöd gör det möjligt för mig att hålla på och skriva och kanske också INSPIRERA i våran helt underbara hobby!!!!
 
Men också givet för att ni också deltagit i denna utlottning!!!Som faktiskt är Annas förtjänst och som jag berättat tidigare har hon också en tävling på FB där hon firar min blogg..sista dagen är i morgon kväll och där står också ett presentkort på spel......
 
Kramar från Bambi!!!!