Summa sidvisningar

fredag 8 november 2019

Finish it up Friday!!


En dag  i September månad fick vi besök av fina Anna och hennes dotter Klara.De var här på inköp av vårens sko mode och då fick vi äran att de sov över hos oss för att nästa morgon åka vidare till Göteborg.

När vi hade ätit på kvällen  så ville Anna gärna gå ner till stranden och insupa havet och se solnedgången och vi hade turen att precis få se denna prakt innan solen sjönk ner i havet.

Just då tänkte jag att jag skulle sy en liten quilt till henne med detta TEMA Solnedgång i Apelviken och överraska henne med.
Men just den dagen den fredagen då när denna quilten var klar så fick just denna quilten solnedgång någon helt annan betydelse... Fire.

Nu föredrar jag Solnedgång över Apelviken eller varför inte Vejbystrand  som just nu är lite aktuellt.
Sedan den dagen står inte bara jag helt tom och fattar egentligen ingenting men  tänk er då  min vän och hennes familj som just nu inte har kvar någonting av sitt hem.Däremot det som är det allra bästa och viktigaste är att ingen i familjen är skadad.


Dena quilten är sydd med Basic Grey tyger (NU har ni möjlighet att köpa lätt rökskadade och alla tyger i metervara  till 50%  på Butiken Annalundas webb!!)Eran Bambi