Summa sidvisningar

måndag 28 september 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ny måndag ny vecka och snart ny månad!!
Tänk vilken härlig höst vi haft en förlängd sommar och nu bryr jag mig inte om ifall jag behöver krypa in i stugan och mysa lite X-tra vid symaskinen och tillsammans med min Rutkock.Men det är klart så länge vi får ha det så här går ju allt så mycket lättare och jag sitter vid min Janne och trallar och känner mig väldigt nöjd.

Efter att ha varit iväg och inspirerat i lördags så längtade jag verkligen  hem igen till att sy  även om jag hade det jätte trevligt och ur mysigt.
Jag fick ju själv så många uppslag av Kustremsorna så det blev lite för mycket kan man säga och då gäller det att tömma alla intryck och tankar vid min symaskin eller i mitt komihåg block.
Därför beslöt jag mig för att fortsätta sy flera Crazy block som är så lätta att sy går fort och inte behövs det så mycket tankverksamhet heller utan då kunde jag ju få ha tankarna på annat håll och planera nästa projekt under tiden jag sydde!!


 
 
 
 
Det blev hela 12 st block sydda under eftermiddagen och kvällen.Tro nu inte att det blev mindre i min låda med dessa remsor och konstiga bitar. Nej snarare tvärtom flera.... Funderar på och vet inte om jag skall sluta med dessa block eller om jag skall fortsätta sy flera får väl sova så sött på saken.
 
 
 
Idag så har ni ju chansen att också vara med och inspirera och visa upp eran fina blogg och göra en insats för våran hobby!!
Fick Rikstäckets tidning i veckan och med en snabbläsning där var det ju inte direkt några glada nyheter. Medlemsantalet sjunker och kassan ebbar ...tråkig läsning tycker jag.
Kan jag då tillsammans med er vara med och dra ett strå till stacken är jag jätte glad för visst vill vi att våran underbara hobby lever vidare och får ett nytt uppsving och då helst med så många yngre förmågor som vill börja att sy men också ta över våran roll????????
Så välkomna!!