Summa sidvisningar

fredag 1 juli 2016

Färdig!!!!Just denna quilten var fantastisk rolig men väldigt enkel att sy och blev färdig till just idag  och finish it up Friday!!

Det var ju en mycket vacker eller söt  panel som jag arbetade med och själva toppen tog inte lång tid att sy sedan montering quiltning och handsömnaden lite eller mycket längre tid.


Jag har ju använt mig av panelen i serien Sweet Princess  från Stof fabric och satt en liten smal passpoal av ett Basic Grey tyg och sedan kanten av ett ytterligare tyg från Princess serien.Detta lilla barntäcke fick 80/20 vadd emellan och Magnifico quilttråd låste mina 3 lager.Storlek ca 70x120 cm eller 27,5x47,5 inch.

Som bakstycke ytterligare ett Prinsesstyg.Ibland behöver man inte krångla till det hela om man vill sy en liten barnquilt....men som tur är får man göra precis som man vill...bara ett litet tips!!!!Tips två följ med till Sarah http:// confessionsofafabricaddict.blogspot.ca och Amanda http:// crazymomquilts.blogspot.se och kolla in på deras bloggar alla som länkar dit och visar upp sina underbara arbeten.Trevlig fredag mina vänner!!!♥♥