Summa sidvisningar

tisdag 23 augusti 2011

Överraskningar!!


                           När du får oväntat besök ,,,ta fram Gevalia!!
Igår var vi på Ullared våra grannar ,,,lite folk,,det märks att turisterna har åkt hem,, men det fanns mycket att handla om man ville!!Väl hemma igen fick vi en jätte stor ,och trevlig överraskning.
Idec. när Kjell och jag var i Egypten träffade vi bl.a en dam från Norge.Hon var där en vecka och vi pratade med varandra på dagarna och hade allmänt trevligt.
Igår när vi kom hem från Ullared satt hon och hennes man på våran altan,,,kan ni tänka er ,,vilken rolig överraskning!!

Vidare på em. när vi var och hämtade posten kom ett tyg och en mall från Anna som jag beställt!!
Hon har fått in ett nytt tyg i förra veckan ,,helt vitt och då menar jag just vitt!! Oftast så är de vita" alltygerna" lite åt det gula hållet.Givet måste jag ju testa det!!Har oftas som ni vet just vitt till bakgrund/eller bas tyg.Detta tyg verkar vara alldeles utmärkt till just detta ändamålet och priset var oxså himla bra 110:- /meter.
Alldeles strax skall jag börja att skära idet.Nya alster är på G!!!


Imorse efter våran frukost på altanen i solen!! så åkte våra gäster hem till Norge igen .Färjan från Strömstad till Sandefjord  gick vid 13-tiden.


Hoppas ni hann med den färjan. Apelviken visade sitt rätta jag dessa dagar ,,solen sken så härligt och middagen igår kväll kunde intas ,just på altanen och det var varmt och skönt..Tack Turid och Jörn för eran överraskning!!Kjell och jag får väl bjuda tillbaka en gång,och överraska er oxså!!

Hoppas ni där ute i etern har det gott denna underbara höstdag!!Var rädda om er!!KRAMAR