Summa sidvisningar

torsdag 6 oktober 2016

Bra start!!
Åter blir det en vacker men kall morgon solen lyser in i våra smutsiga fönster.Saltet har tagit över utsikten efter den sedan senaste stormen . ...men vad gör det när man sitter inne och myser med en handsömnad och min berömda kopp....


Mina Cathedral  Windows grytlappar har blivit så populära och det är jag tacksam och glad för.Det är ju roligare att de hänger vid någon spis och kanske pryder väggen där än att åka in till centrallager B i någon hylla.                        Silvergrytlappar med söta små vinterfåglar ,tyg från Quilting Treasure.
Jag var ju i Förslöv i lördags och demonstrerade detta mönster där och mönstret ligger kvar hos Anna så är ni intresserad av det hör av er till henne.

Imorgon åker jag till Visselfjärda och Bizzi Bee och är då där på em. Så har ni vägarna förbi titta gärna in och jag visar er detta mönster även där plus lite till....

Kaffet kallnar men handsömnaden är  klar ...nu är jag strax redo för min Janne ..idag skall vi ha det riktigt mysigt ihop.....symaskinen!! Och jag.

Kram från Bambi