Summa sidvisningar

måndag 3 december 2012

Vitt här också!!



Nu på morgonen har det börjat snöa här också,,lite försiktigt har den gröna gräsmattan blivit vit!!Lite synd,,om man fått välja så skulle det ju kommit igår,,tycker jag,,på första advent.

Idag så har vi en ny vecka igen ,,,och då är det en avslutningsvecka,,,i mina sygrupper.Terminen har gått i racerfart,,men så är det när man har roligt!!

Måste bara berätta om min dröm inatt.

Jag fick på posten kuvert från er läsare,,fyrkanter 5 inch,,blå och i röda tyger...En del av er hade vevat dem,andra var skurna..Breven kom främst från er som inte har någon blogg.
Och det var MÅNGA kuvert som kom....Jätte roligt tyckte jag och sydde ihop dem på löpande band,,till stora dubbel överkast.En av er läsare kände Boris Lennerhov,,chefen på Gekås,,och bad honom om bakside tyg.Jag fick en hel kartong med underlakan ,,,,men då i väldigt konstiga färger....
Vad vi skulle ha dessa quiltar till..jo en utställning och visa upp alla tygserier som finns,,och då var det främst mönstret på tygerna...

När jag i drömmen nu skulle börja montera quiltarna,, så vaknade jag,,och fick ingen kläm på var vadden kom ifrån...

Vaknade som sagt med ett leende på läpparna,,och undrade givet vad detta betydde.....Tänkte ,,jag behöver nog ha ett jullov!!

Somnade om och fortsatte drömma om alla kuvert som kom,,sydde med ett leende på läpparna,,och så var det dax att visa upp "våra" quiltar,,,10 st stora dubbelöverkast hängdes upp..var???ingen aning....jättefina var de iaf. i blått och rött!!Så var det dax igen för frun att vakna....igen..

Så var denna natten,,,,vad det nu betyder...





Kanske var det en utmaning till er alla läsare,,,,,ni får fundera och försöka hjälpa mig med att tyda denna dröm...

Skickar en Bamsekram till er alla denna måndag!!!