Summa sidvisningar

fredag 21 augusti 2015

Härliga fredag!!

Morgonpromenaden ligger bakom hos oss och solen visar sig på den allra bästa sidan även idag .Nu hoppas jag bara att vädret håller sig över helgen så de som arbetar nu kan fä en vacker och varm helg när de är lediga.

Idag är det en alldeles speciell dag för mig att få presentera ett stjärnblock jag blev tillfråga av att ta fram men också sy upp till Quiltrally i September och detta var  i våras.
(Som jag förmodar så vet alla ni quiltare här i Sverige att om 14 dagar är det ett nytt QUILTRALLY på G .(2/9-5/9.) )


Förfrågan kom från http://butikenannalunda.se  och Anna Bengtsson och det skulle vara ett stjärnblock med måttet 9,5 inch i kvadrat.

Tiden  till att fundera var knapp men tillslut så hade jag en bild på något som kom att se ut så här.
Av mina tre eller fyra förslag valde Anna denna stjärnan och nu är den med på hennes Quiltrallyt om ett par veckor.Det är ju så här att när ni åker runt till våra quiltbutiker så får ni bl.a ett kort med en stämpel på om ni handlar för 100.- och även ett stjärnmönster som i varje butik har samma mått men  har olika stjärnmönster .Tanken är att ni då kan få ihop olika stjärnmönster till någon fin quilt.

Mycket mer att läsa om detta rally finns bl.a på www.fatquarter.se

Min tanke med mitt stjärnblock är att man kan också kanske sy någon löpare eller duk och då måste jag ju testa mina tankar och sydde denna jullöpare som ett exempel.
Sponsrad av Anna så fick jag dessa tyger från henne och Moda fabrics  att sy med och det är Kate&Birdie Paper Co som designat serien och den heter Winter Berry.


 
 
Lördagen den 5/9 har jag lovat Anna att vara i hennes butik och hjälpa till ...kanske ses vi då??Idag är det ju fredag och då länkar jag till följande bloggar min lilla jullöpare!!


http://crazymomquilts.blogspot.com
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca

Kram på ER!!!Bambi