Summa sidvisningar

torsdag 31 maj 2012

En till utmaning!!Ni som läser olika bloggar,,, så läser ni säkert att det ""haglar"" av olika utmaningar här på nätet,,och nu är en del nya på G!!!Dock inte hit,,,

Idag är det ju sista Maj,,och imorgon börjar sommaren och om tre skoldagar så är de små/stora gulliga på väg hit,,och då har farmor fullt upp med dem!! men oxså givet med min Janne!!men då i min egna takt!!!


Idag skall jag berätta om ett roligt brev som kom för ett bra tag sedan..Brevet kom från Malmö,,och Eva W,,, http://eva-evaskrypin.blogspot.se   ,,och med denna söta dragkedja!!

Den har legat jämte min Janne och mig sedan dess,,jag har klappat och klappat,,,varit på väg att sy in den i något alster,,,men tyckt den är för söt att dölja.
Härom veckan låg alla mina små nya linjaler och var ivägen,min nya pincett och sprättkniv!!Då ramlade tjugofemöringen ned......
Så här blev det hela!!
Jag känner mig så glad för nu har jag koll på mina saker ,,de ligger i nessen om jag bara lägger tillbaka dem där.Dessutom så är dragkedjan med och jag kan klappa på den fortsättningsvis.

Tack Eva för ditt brev och innehåll,och utmaning,,det tog lite tid,,men nu är jag nöjd!!!!

Som ni vet så väntar det några utmaningar till ,,som kom i veckan,, här hos mig.Det är än så länge bra syväder och strax skall jag börja ta itu med ett av dem.
OCH det är så roligt!!!!Ja det tycker jag , tänka ,inspireras ,,och få skapa!!


Ärtsoppetorsdag!!Kram till er från mig