Summa sidvisningar

torsdag 3 januari 2013Idag så sov vi länge,,och några av våra "gäster"" sover än...Inatt så regnade och blåste det så att det var svårt att somna om när jag vaknade av detta busväder.
Annars var det vår här igår ,,9gr varmt och strålande sol....en riktig härlig dag.Fotbollen den kom fram och barna gick loss i en match mot de vuxna.

Själv fick jag 5minuter bakom min Janne,,och hann att sy några remsor tillsammans,,och sedan skära i sönder dem  igen...

 
 
Remsorna hämtade jag från en låda där jag lagt gamla ca 2,5 inch breda remsor ,korta ..långa ,,ljusa och mörka,,,och då fick ju  detta arbete bli som det blev..tog en remsa här och en där i lådan.,,,jag tror att det hela blir bra till slut ändå.Visst ser dessa remsor ut som en Jelly rolls??
 
Och givet kan man göra  sådana buntar själv om man vill...men jag tror inte att man har liggande remsor på 2,5 inch på hel bredd och 42st i olika mönster...eller??Visst kan man ta fram hela tygstycken och skära till remsor...men då är det ju inte scraps längre för mig.Hur tänker ni??
 
Jag får väl testa för igår så kom min vinst från Maria ,,den  skärkniv jag vann.Tack.tack Maria och Patrik!!
 
Vore roligt om ni vill kommentera och berätta om ni har testat och sytt med dessa Jelly??Hur ni upplever dessa färdigskurna buntar,,och då tar vi med  Charm P eller LayerC.....också.Som slut på på detta inlägg idag så får ni se några arbeten med dessa färdiga remsor /fyrkanter!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Kan jag inspirera ER????
Bambikramar !!