Summa sidvisningar

lördag 30 augusti 2014

Sommarutmaning i svart och vitt!!!

Förlåt Dolores, jag  har skrivit in slutdatum i morgon söndag !!! Men eftersom min quilt nu redan är klar och ligger och väntar ..så då får det bli två inslag idag!!!!

Din utmaning  http://dollandesign.blogspot.com  passade mig alldeles utmärkt vitt och svart.....kul att få dyka i sina tyglager  med  just denna färgskalan....men tro inte att svart och vitt egentligen är en lätt färgkombination.

Min tanke om din utmaning som skulle vara färdig i slutet på Augusti ... hans majestät skogens konungs tid......visserligen är älgjakten i oktober och då andra måndagen i månaden....kallt ute och något gott att svepa in sig i....om man nu gillar att jaga.....vill säga.

och då fick det bli den här quilten.....

Storleken på den är 56x60 inch quiltad med Aurfil tråd och faktiskt en fleece filt med just älgar på baksidan allt för att utmaningen och mina tankar skulle gå helt i lås.. På filten finns  även  andra av skogens djur....Mönstret heter Mountain  Majesties men jag ser älgarna som majestätisk konungar och deras kronor....låter kanske lite långsökt men så är och var min tanke.

Hur som helst så är det så trevligt och roligt med utmaningar så Tack Dolores för du drog igång detta!!
Nu hoppas jag på att ni alla som har sytt och visar era fina quiltar på era bloggar idag länkar dem till min Visa och Berätta måndag som just denna veckan drar igång i morgon söndag och slutar på tisdag vid midnatt!!
Det vore så trevligt om vi kunde visa upp alla våra quiltar och INSPIRERA med!!

Bambikramar till er alla!!!!

Vitt!!

Idag lördag får ni lite INSPIRATIONS? bilder på vitt på vitt en av min favorit färg här hos mig.
Har man dessutom brodyrer monogram osv. att fälla in emellan tygerna blir det ett vackert liv på quilten.
Sedan tycker  jag inte att det är fel heller att ta till vara all det fina broderi våra förfäder sydde.
Och tala inte om alla vackra spetsar.Underbart!!!

Trevlig lördag mina vänner!!Bambikramar