Summa sidvisningar

fredag 1 september 2017

Färdig!!!!Nu går symaskinen och alla tankar på högvarv när det gäller Quilt.Nya mönster ..färdiga alster och inte att glömma det gamla som bara ligger och väntar på att bli helklart.
 Igår var det sydag för mina töser här i Varberg och dessa träffar blev riktigt bra och roliga.Jag tror faktiskt att alla var nöjda även om herr spätt fick arbeta ordentligt.


Tyger kommer tyger går och några stannar att klappas på.Så har  det varit med denna tygserie jag sytt denna löpare med.Lexington av Mike and Simpson heter den och den har legat ett tag som jag klappat på men nu var det dax att ta fram och arbeta med.Denna serie av tyg har jag köpt som prenumeration hos Anna men det var då det och som sagt nu kommer det så mycket nytt snyggt och mysigt = nya klapp tyger........


En stjärn löpare blev det och blocket heter Bluberry Pie block och löparen är 32x152 cm lång eller 12,5x60,0 inch.Aurfil tråd till sömnaden och dukvadd sitter emellan.


Detta blir mitt bidrag till Färdiga fredag. Jag hoppas att ni alla har varit en sväng i era syrum sedan sommar och semestrar för om inte nu är det hög tid att titta in ..kram på Er och trevlig  syhelg.