Summa sidvisningar

lördag 15 december 2012

Nu var det dax!!!!!Klockan den har slagit tolv ,,och nu var det då dax att dra den lyckliga vinnaren av Butikenannalundas fina tygbunt,,om Anna skänkt till oss quiltare,,och jag fick äran av att lotta ut på min blogg!!!!12st Underbara FQ !!
 

Jag har numrerat era inlägg med ett två och tre osv.,,sedan har jag fortsatt och numrera era länkar,,och sist men absolut inte minst ni som kommenterat på FB,,och skrivit mail till mig..Många har haft svårt att kommentera direkt till min blogg,,och jag som enväldig domare har också godkänt detta!!
Därefter skev jag två högar med siffrorna 0-9,,och la dem i var sin skål,,och då fick...
Mannen i mitt liv,,eller numera min RUT kock dra först en siffra i skål nr ett ,,,som blev 6,,,vidare så drog han ur skål två,,nr 9!!!

Så nr 69 är den lyckliga  vinnaren,,,,,,,,Jenny ,,med bloggen Tankar om tyg!!!!! GRATTIS!!!!!!

Hör av dig till Anna med din adress,, så skickar hon din vinst ,,lagom till jul!!!!

Till er alla andra som inte hade lyckan med er här idag ,,så kommer ju Maria att dra en lycklig vinnare i kväll ,,för även hon har ju fått en tygbunt att dela ut!!!Lycka till mina vänner och tack för ni ville vara med på denna utlottning!!!

Men framför allt en STORT TACK till Anna,, och Butikenannalunda,,,för sponsringen och givet Britt-Inger som drog igång det hela med sitt reportage!!!

Tack säger Bambi till er idag och kramar