Summa sidvisningar

torsdag 23 februari 2012

Succe eller fiasko!!

Ja detta är dagens fråga!!
Igår em så fick jag lite fart efter fm huvudvärk....Jag hade ju ett mönster som jag ville testa,,,Kan bara säga att du Wivi,,får 10 x.tra poäng efter din kommentar på gårdagens inlägg!!

Eftersom jag tidigare i veckan sydde en kudde av födelsedagstyger (förra årets) och lite andra romamtiska tyger så föll det sig bara att jag tog av dem.

Skar och skar,,sydde och pressade sydde och så vips var min topp klar!!Min designvägg  var i huvudet och jag såg mönstret där  hela tiden,,precis hur det skulle bli ,,trodde jag....

När väl toppen var klar och jag la den på golvet så var den inte det mönster jag hade tänkt!!Men hur kunde det bli så??Oj då sa jag till mannen ,,nu gäller det att sprätta.

Men klok som jag är funderade jag  en stund ,,men Eva du har ju gjort ett nytt mönster,,,ditt egna ,,efter många år har du konstruerat ett eget mönster!!!
För inte finns det väl någon som sytt så fel och satt fägerna på tygerna så fel???? och gjort samma mönster som jag....eller???

Jaa ett tag här hemma var jag så stolt och växte minst 5 cm på längden trallade och var nöjd!!


Med all denna glädje tog fort slut...inte Eva ska du slå dig på bröstet och tro att du är ensam om detta nej ,,ivåran quilt värld så har det säkert sytts massor av alster  med just detta  felande mönster !!

Nej det är nog bäst att jag är den jag är och står med fötterna på jorden,,och inte hävdar att jag är någon jag inte är.Utan jag fortsätter och sy av glädje  och bara försöker sprida den bacilusken...


Idag passar mitt täcke bra ,,ros rött som det är ,, vi har ju fått en liten ny tös i Sverige!!Grattis säger jag .

Så min succe gick fort över ,eller om det är ett fiasko ,,det får ni avgöra!!

Kramar till ER idag från den gamla vanliga bambi!!