Summa sidvisningar

torsdag 23 februari 2012

Succe eller fiasko!!

Ja detta är dagens fråga!!
Igår em så fick jag lite fart efter fm huvudvärk....Jag hade ju ett mönster som jag ville testa,,,Kan bara säga att du Wivi,,får 10 x.tra poäng efter din kommentar på gårdagens inlägg!!

Eftersom jag tidigare i veckan sydde en kudde av födelsedagstyger (förra årets) och lite andra romamtiska tyger så föll det sig bara att jag tog av dem.

Skar och skar,,sydde och pressade sydde och så vips var min topp klar!!Min designvägg  var i huvudet och jag såg mönstret där  hela tiden,,precis hur det skulle bli ,,trodde jag....

När väl toppen var klar och jag la den på golvet så var den inte det mönster jag hade tänkt!!Men hur kunde det bli så??Oj då sa jag till mannen ,,nu gäller det att sprätta.

Men klok som jag är funderade jag  en stund ,,men Eva du har ju gjort ett nytt mönster,,,ditt egna ,,efter många år har du konstruerat ett eget mönster!!!
För inte finns det väl någon som sytt så fel och satt fägerna på tygerna så fel???? och gjort samma mönster som jag....eller???

Jaa ett tag här hemma var jag så stolt och växte minst 5 cm på längden trallade och var nöjd!!


Med all denna glädje tog fort slut...inte Eva ska du slå dig på bröstet och tro att du är ensam om detta nej ,,ivåran quilt värld så har det säkert sytts massor av alster  med just detta  felande mönster !!

Nej det är nog bäst att jag är den jag är och står med fötterna på jorden,,och inte hävdar att jag är någon jag inte är.Utan jag fortsätter och sy av glädje  och bara försöker sprida den bacilusken...


Idag passar mitt täcke bra ,,ros rött som det är ,, vi har ju fått en liten ny tös i Sverige!!Grattis säger jag .

Så min succe gick fort över ,eller om det är ett fiasko ,,det får ni avgöra!!

Kramar till ER idag från den gamla vanliga bambi!!

12 kommentarer:

Unknown sa...

Din possitiva attityd vinner!
Quilten blev snygg så det är väl en succé.....

Immi sa...

Jättesnygg i vilket fall som helst! Kram

Annika sa...

I vilket fall som (oavsett om det är ditt mönster eller något som redan finns) blev jag glad av att se din ljuvliga quilt! Och det måste väl vara det som är bäst: att glädja någon :-) Kram Annika

Carmen sa...

Det är väl klart att man får "slå sig för bröstet", du har ju gjort en ny underbar quilt i härliga färger. Om det sedan är eget mönster eller ej spelar väl ingen roll.
Kram

lisailysekil sa...

Detta mönster har jag aldrig sett förut så det är nog ditt eget :)och häftigt är det!!Men så kommer ändå frågan, hur hade du tänkt från början att det skulle bli....
Kram fr Lisa i Lysekil som också har nytt på gång!

Maja sa...

Du har sytt och skapat den!
Nu finns den ute på bild och vem som helst kan sy och säga att de sydde den i förrgår;-)
Skapandet är fritt och du har gjort en underbar överdel!
Hör av dig när du vill prata om den, för här vill det pratas!

Kramen

Anonym sa...

Varför ska Jantelagen alltid spöka?! Slå dig för bröstet och säg att det är ditt mönster! Hur härlig kvilt som helst. Kram, Gunilla G

Wivi sa...

Det mönstret har jag aldrig sett så det är säkert ditt alldeles egna. Klart att du ska slå dig för bröstet. Det blev ju jättefint.
Kram

Bella sa...

Åhhhh, så fint! Kram från Bella

Lizzan sa...

Äsch inte är nått fiasko inte!! Och vad spelar det för roll om nägon annan kommit på det tidigare, det är iaf din unika quilt som DU fixat till alldeles själv. Du är unik glöm aldrig det!!!!!
Kram Lizzan

anki sa...

DIN kvilt blev ju jättefin!!

Anonym sa...

Du ska INTE sprätta en enda söm på den där topen. Den är ju SÅÅÅ häftig! Jag har aldrig sett nåt liknande mönster, så nog har du lyckats med att göra ett eget mönster minsann.. Inte för att jag vet hur du hade tänkt dej att den skulle se ut, men den där slår alla rekord! Du får jättegärna lägga ut mönstret, så att vi andra lapperitanter kan få sy nåt liknande.. kram Ewa