Summa sidvisningar

måndag 19 juni 2017

Visa och Berätta måndag!!Det är svårt att sitta inne och sy nu när vädret  äntligen har blivit sommar!! Men kvällarna är ljusa och då försöker jag passa på att få till några sömmar innan John Blund kommer.Jag försöker få till det hela så bra som möjligt!

I lördags var det ju våran dag vi quiltares och lite överallt  samlades det och syddes ute i det fria.                                                    Bild från Butiken Annalunda och fotograf Gunilla Johmår.
Igår kväll var min lilla Janne och jag tillsammans och jag ville försöka testa några olika 3D block.Jag började ju att sy en löpare med lite av denna effekten tidigare i vår och den blev populär så varför inte försöka gå ett steg vidare.

Idag går  vi in i midsommar veckan  och den ljusa och härliga ...mot slutet av veckan väntas många nära och kära hit .Iår får det bli tält som gäller till de yngre för annars får vi inte plats ...det är barnbarn  med kamrater.Det skall bli så mysigt att få dansa runt midsommarstången med våran yngsta lilla Lisa.
Underbart!!


Varmt välkomna mina vänner till veckans Visa och Berätta måndag nr 195!!