Summa sidvisningar

måndag 23 februari 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!
Ute är gräsmattan grön påskliljorna är på väg upp och det är snart vår!!!
Så härligt!!!!

Igår visade sig solen också och stolen på altanen fick besök en stund efter våra goa töser åkt hem. Ja vi fick besök i lördags em av en av våra sonhustrur och ett barnbarn de kom för att hälsa på men också liva upp mannen och mig lite ,,,så här blev det först lite disco sedan tacos och så denna melodifestival.....
Tänk vilken tur att jag hade röjt och städat och blivit klar med detta så här var det riktigt fint...när de våra kom.
Men som jag misstänkte innan städet började  så kom en tanke under tiden när jag stod och vek  en hög med lite större tygbitar och den tanken var ju bara ett måste att testas.
 
 
 
 
Detta mönster har jag skrivit om tidigare och ni har fått måtten på blocken.Ett roligt block att sy och passar alldeles utmärkt att sy av bitar som är lite större kan man säga scraps om dem också?Eller en Layer Cake är hel perfekt.
Jag lyckades få ihop 23 block och mitt 24:de är helt försvunnet...så kan det också bli .Men jag får väl sy ett nytt under dagen lust och tyg finns!!

Nog om mig och de mina I dag är det ju eran dag då ni har möjligheten att vara med och INSPIRERA och länka era finna bloggar och alster till Visa och Berätta måndag.Så nu väntar jag med spänning på era länkningar!!Välkomna