Summa sidvisningar

tisdag 14 oktober 2014

Full fart framåt!!
Ingen rast och ingen ro vad skall man med det till när man har så himla roligt!!??

Idag är det ett nytt Quiltcafe´ här i Apelviken som jag anordnar ...och det skall bli så enkelt ..så enkelt...På dagens agenda står UFON,,ett önskemål om kommit till mig och står högt på listan här ..och för att sy detta behövs inga förberedelser.
Men för det skall mina deltagare ändå få sy ett nytt mönster idag och ta med sig hem... ett för mig lite smart sätt att sy och då skall det bli en liten överraskning om de själva vill förstås!!Och jag hoppas de får nytta av det någon gång.

Jag kan ju undra varför de mina har så många arbeten som bara ligger och inte blir klara...för det kan väl inte vara så att vi syr nytt hela tiden ???nej jag tror knappt detta ...och själv har jag ju inga arbeten som bara ligger!!!!!!!!!(en stor lögn!!) Hur är det hemma hos er??

Nej och då måste man ju sy en ny topp till detta tisdags cafe´  så jag har ett litet arbete att sätta i händerna om tiden finns och när toppen väl är klar så behöver jag inte ta med min symaskin. En stor fördel.
Vad har jag då hittat på till idag???Jo.. ett nytt myllertäcke....nu var det ju ett tag sedan jag sydde av scraps!!
Efter ett telefonsamtal och innehållet av det  igår fm. så fick jag faktiskt lite lust att sy upp lite scraps bitar igen de som bara ligger och dammar.
Dels så använde jag min HexN More linjal till den mittersta delen (de halva hexagonerna!) till denna topp och sedan så remsorna runt om är sydda på  kassakvitton rullar....

Idag så blir ju jobbet om som sagt tid finns att ta bort papperet på remsorna och det är ett lagom arbete om man har "gäster " att ta hand om.... allt skall ju fungera bra.
För på ett cafe´ skall det serveras  kaffe /kaka ,kaffe/dryck med  smörgåsar  och lite gott att ha på dem. Disk finns och lite till...sist men inte minst städningen...men allt detta är det värt när man har så roligt och vi får utöva våran  underbara hobby tillsammans!!

Mina vänner min länk Visa och Berätta måndag är fortfarande öppen ända till midnatt ikväll!!!Så välkomna dit och INSPIRERA!!

Själv så länkar jag till följande bloggar idag!
http://conniekresin.com
http://quiltstory.blogspot.se
http://ihavetosay.typepad.com

och jag hoppas att min nya topp  kanske skall tända till hos er och få lite mindre med scrapbitar i era korgar!!
Bambikram!!