Summa sidvisningar

fredag 15 juni 2018

Finish it up Friday ang Scrappy Happy day!!
Åter är det två händelser som man kan slå ihop idag denna fredag den 15:de .
Vi quiltare har ju på Gun Adrians (rutigt.wordpress.com)blogg tillsammans med Kate scraps dagen dit vi kan länka men också njuta av allas fina alster som visas upp.
Själv har jag hängt på Finish it up Friday i många många år och detta har gjort att jag fått klar minst en quilt i veckan.
Som ni kan förstå är detta toppen!!!Nu gäller det att leva upp till detta idag och det tror jag ni godkänner ….dagens alla alster..Jag hoppas givet att ni alla blir småsugna på att sy väskan eller kanske en liten förvaring .Som ni förstår så är min ""Semester"" slut och min Jannes lika dant.

Väskan är sydd med ett välkänt lite kraftigare tyg med två fickor inuti och långa  handtag...samt de små necessärerna är prover från #sandatex i Borås som jag fått och tyg proverna räckte precis till dessa små förvaringar.

Nu på agendan återstår idag en löptur innan det blir alldeles för varmt för detta.
Sedan har jag lite annat som bör bli klart....det kommer ju ett nytt Visa och Berätta på måndag!!Samt Veckans sytips på Butiken Annalundas Kreativa sida på FB.


Dessutom fyller vårat yngsta barnbarn år och stort Grattis Linus önskar vi men kramen kommer först imorgon.Grattis även Maja som slutar 9:an och tar nu ett stort steg ut i livet!!Var rädda om er!!Kram Bambi