Summa sidvisningar

måndag 31 augusti 2015

Välkomna till Visa och Berätta nr 100!!

 
 
 
 
 
 
 
 VÄLKOMNA TILL
 
 
 
 
 
 
Idag så är det en alldeles speciell måndag på min blogg och på Visa och Berätta måndag!! Nämligen den   öppnar för 100:de gången !!!

Det är ganska så fantastiskt att jag orkat varje vecka och ha detta speciella inspirations inslag .Det är absolut inte bara för mig själv som  jag gjort det  utan framför allt för alla er läsare/följare och bloggare.
Det är X-tra  roligt  också och detta gillar jag att våra vänner i andra länder då och då hoppar på och visar upp sina fina alster med att länka och då många av våra närmsta länder hänger troget på!!!
Nu är det ju inte bara jag som orkat  100gånger för många många av er med en blogg är troget länkare !!( X-Tack!!!!) och så..... Fantastiskt !!!
(Tänk bara på att ni skriver rätt bloggadress mailadress och givet namn!!)

Eftersom det är en alldeles speciell dag så vill jag fira!! och jag var ju hos Anna och botaniserade i hennes affär ... då tänkte jag dels vara ute i god tid ..för eran skull som kanske har den turen att vinna...men också att jag gillade detta tyg eller rapport så himla mycket och som är SÅ spännande att jobba med....((en riktig utmaning!!) 
 
En julrapport ..underbar tycker jag....60cm xfullbredd och från Henry Glass och heter Kringle Krossing och design Shelly Comiskey dessutom följer en röd 30 cm Quilters Linen med och från Robert Kaufman !!

Så nu mina vänner får ni fundera och fantiser för kanske är det ni som har turen  att vinna VAD ska ni då sy ? för jag hoppas givet att vi alla får se vad ni gör av denna vinst. Har ni blogg tar jag för givet att ni lägger ut en bild på det ni sytt och har ni ingen blogg mailar ni bild och tankar runt det ni sytt till mig på evakjell132@hotmail.com och så visar jag upp det hela här på min blogg.Ni får dessutom lägga till hur många tyger ni vill.....och skära så mycket ni vill i denna rapport.

Utlottnigen gäller ER alla men ni som länkar till mig idag imorgon eller onsdag och inspirerar   får två lotter och då vill jag ha en kommentar också!!!!!!!!!!!

Alla ni underbara läsare som är ca 400-500 per dag får också var med på min utlottning måndag-onsdag genom att skriva en kommentar. Nu så gäller det bara om ni kommenterar här på blogger och ingen annat forum!!

Vilken dag 100 Visa och Berätta måndag så TACK ni som länkar och INSPIRERAR men också ALLA ni följar och läsare!!! Utan er alla så skulle jag inte orka...ibland så kan det kännas tungt tråkigt och hm vill inte skriva ordet jag tänker  .Men som ni vet brinner jag för våran hobby och kunde bara önska att fler av er syr.. MERA!!!!!!!!!!Kanske ett önsketänkande MEN...Nu hoppas jag på att vi alla kan hålla igång denna INSPIRATIONS länk hjälpa varandra med tips inspiration färg och form lektyr och allt annat som vi behöver veta.....för det gäller ju det roligaste vi har eller hur??och då hjälps vi åt!!


Länken är som ni förstår har X-tra öppen denna veckan från måndag morgon  till onsdag midnatt så någon gång under torsdagen drar jag förhoppningsvis en lycklig vinnare!! """Läser jag att någon skvallrat om detta inslag kan det löna sig!!""

Ett JÄTTE TACK mina vänner för ni ställer upp!!säger en lycklig Bambi idag!! och nu syr vi så det RYKER!!!!!!!