Summa sidvisningar

måndag 22 januari 2018

Visa och Berätta måndag!!Välkomna till veckans inspirations blogg länka hit ,läs eller njut.En och annan kommentar är heller inte fel!!!Min tanke är att ni skall bli sugna på sömnaden igen efter vårat långa jullov.

Många av er har hängt på mystreikvilten på Rikstäcket och varför inte berätta om  detta här givet om ni har en hemsida.Länka och inspirera..
Själv hoppar jag inte på detta intressanta projekt för min tid finns inte ännu till ytterligare arbeten men jag följer gärna er alla med glädje. 


I lördags var jag och inspirerade hos Anna på hennes x-tra öppet och 25 års jubeleum!!Tänk 25 år visst är det fantastiskt!!Jag är glad över att få träffa så många av er som var där och vilken inspiration ni bjöd på.
Under denna måndag skall jag försöka testa och lägga på minnet alla fina tips!!Jag försökte inspirera med några olika saker och bl.a denna kasse/väska.Ett bra mönster om man får säga det själv(kommer en skiss till butiken annalunda i veckan!)Där just du designar hur du vill ha den som ex. fickor vadd dragkedja handtag osv.Kassen /väskan är mycket lättsydd vilket passar mig alldeles utmärkt!!!Några flera förvaringar som kanske lockar att sys!