Summa sidvisningar

lördag 8 januari 2011

Utlottning.....

   Har  http:// sytanten-bettan.blogspot.com  som firar att snart har
hon haft 10.000 besökare.Vill du vara med ,gå då in och kolla hennes sida

Hur jag än gör ,så.....

Blir det inte som jag vill med min blogspot,så nu drar jag något gammalt över mig och lägger mig ner och lipar!!Gamla människa,,ja så är det!!

För det inte ska bli för svart och tråkigt tar jag några färgglada quiltar och lägger på mig,


Hoppas att jag inte fryser nu iaf!!

Kram på er där ute ,var ni än är...Lördag morgon och mitt huvud,,,,

känns så tungt!!
Har legat i natt och funderat på hur jag kan få med mig Hela min zoomin familj hit.Detta med  att våran hemsida skall stängas, känns så tråkigt-jag vill ju njuta av era kommentarer ,både ris och ros.Glädjas med er i eran sömnad,få inspiration.

Till mn glädje såg jag idag på morgonen att några har redan letat sig över till min sida och varit inne och kommenterat!!! TACK!!!!

Nu gäller det att få sin hemsida som man vill ha den .Detta är inte lätt!!
Min blockhusquilt på framsidan är alldeles för stor.Hittar inga knappar som jag kan förminsak den...Vidare skulle jag vilja ha ett systemmeddelade ,där jag kan se att ni varit inne på era sidor och skrivit,Vill ju inte missa något!!Ja ,detta är bara några saker.Gårdagen var annars bra.Denna lilla snowball quilt kom till världen,sydd av prickiga scraps och skurna med min favvis linjal ,2.5 inch fyrkant,och snabbhörn.
Dessutom kom brevbäraren med en försenad julklapp från Marit Irene.Vi var några som nappade på  Lizzanz förslag om att ge varandra en julklapp enl en lista.
Nu var det så att MI hade glömt av detta ,så min kom alltså igår .Bättre sent än aldrig,eller väntar man på något gott


och det gjorde jag.Kolla dessa underbara tyger,band och knappar!!Mumma!!

Nu ska jag försöka komma in på zoomin och se och höra hur ni gör med eran hemsida.Inte kan vi gå skilda vägar nu ,utan en familj hör i hop,,,eller ???

Kramar på ER alla!!