Summa sidvisningar

fredag 6 juli 2012

Scraps!!häromdagen kom det ju ett kuvert med scraps från Maria i Skövde.Jag har funderat lite på vad det skall bli av dessa bitar,,,ett alternativ är detta mönster....
Kom ihåg hur roligt det var att sy denna quilt men också se hur den växte fram och för mig bli en riktig liten pärla...denna quilt har sitt hem idag på andra sidan åsen.
Så varför inte....

Här har Kjell och jag idag, ett gäng barn som är ganska så trötta efter en intensiv vecka/sommar  hos oss.Det gäller ju att ha bra fysik!!när man kommer till farmor och farfar på sommarlov.
De var igår på leklandet Fun City hela dagen och badade och hade kul...så någon sovmorgon blev det inte igår....och ingen sovmorgon blir det  idag heller ,,,för idag gäller röjning i friggeboden,,,,,därför att föräldrarna är på G ner hit över helgen och hälsa på ..OCH då gäller det ju att visa att man har det snyggt och sköter sig.....

Röja gäller även för mig så vi får plats allihop...jag gör inget annat än röjer och röjer kan tyckas,,men så är det när man är många och har symaskinen på köksbordet....man får ju välja och jag har valt detta 3månaders liv på sommaren,,för inget går ju upp mot dessa små fötter som springer ut och in och oftas har ett  leende på läpparna!!

En liten mulen dag går vi till mötes,,typiskt när det går mot helg och ledighet,,,

Jag önskar er en trevlig fredag,,och hoppas ni njuter av sommaren!!Kramar till ER!!