Summa sidvisningar

torsdag 13 december 2012

Luciamorgon!!Visst är det himla mysigt att stiga upp denna morgon till levande ljus och fin sång....Numera får vi bara titta på detta via TV:n,,men det går bra det också!!

Gårdagen syddes det här ,,små små bitar sammanfogades till stora block.Nu har jag 14 st stora färgglada ,,härliga block,att gå vidare med...
 
 
 
Nu är frågan om jag skall sy ihop dessa till en MYLLER quilt ,,vad tycker ni?? Eller skall jag göra som Victoria på 15 minutes of play ,,skära i sönder dem en gång till?????
 
Hoppas ni vill ge ett tips till mig och så får jag sova på saken ..och bestämma mig,,Det är ju en vecka till nästa Finish it up Friday....Och morgondagens stora quilt till denna titel är nästan klar ,,bara lite avslutningskant kvar...men idag är det ju torsdag!!!!
 
Att få gå loss i en påse med scraps tycker jag är fantastiskt roligt,,jag drömmer mig bort i min egna lilla värld,,fantiserar ,,planerar ,,ändrar mig och fortsätter att sy,,och vips så har jag ett gäng med scrapsblock...Då kan man ju tro att påsen börjar att tömmas,,men icke sa nicke,,nej idag är den överfull igen och jag får inte ihop den....Så det blir att ta fram en ny påse och knyta om ,för just nu är det slut ,,tror jag,, för denna gången med scraps projekten.
 
 
 
 
 
 
Det finns så många andra saker som jag vill göra,,och måste göra!!Tror själv det är bra att varva de olika teknikerna.
 
 
 
 
Titta på bilden ,,,detta kom igår med posten,,,,,,från Gunilla-sytanten!!!Hon visade en färdigsydd iPadväska i dessa tyger på sin blogg,,och jag gillade den väldigt mycket och kommenterade tyget ,,speciellt !!Snälla Gunilla skickade tyget sedan till mig,,kalla det tur!!!!
TACK Gunilla,,,och krya på dig också!!!!
 
 
Tur ja,,ni glömmer väl inte våran utlottning,,GÅ tillbaka till lördagens inlägg och läs och kommentera ,,då kan ni också ha tur!!
 
Torsdagskramar från Bambi