Summa sidvisningar

fredag 16 juni 2017

Fredag!!


Åter går vi mot en ny skolavslutning och min make o jag skall då givet vara med på några av dem .Därför befinner vi oss idag i vår gamla stad Borås!!!

Till denna fredag har jag snabbsytt en förvaring till mina hexagoner med sybehör.Ja ni som känner mig läste rätt .Handsömnad!!
Men bara för att jag ville sy och försöka igen och testa om det gick så sa lilla handen nej tack!! Så nu lär det nog dröja innan jag testar på nytt .Handen får räcka till för avslutningskanterna.
Men mallarna och sybehören fick iaf en ny förvaring och även lilla jag.


Jag  kan ju inte skryta att jag är bra på att sy väskor o förvaringar mennu är det iaf gjort. Och den bygger på en lite Candy förpackning och bastyg.Riktigt nöjd är jag inte men nästa skall jag göra på mitt sätt!!! Och det går ju att sprätta även denna men men...
Tygerna jag använt idag är från en Jelly rolls och då batik Anthology fabrics och Story strips som jag skurit i 2,5x2,5 inch.


Med dessa ord önskar jag er en härlig fredag....och vi sjunger Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor = Sommar sylust och färg och form!! Kram Bambi