Summa sidvisningar

tisdag 1 oktober 2013

Mera Hex N More
och det blir nog inte den sista duken jag syr med denna mallen .Kanske kommer det att dröja några veckor  eller rättare sagt ett tag ,men jag tycker den är alldeles för smart för att lägga undan och glömma bort.
Dessutom passar den väldigt bra till  alla scraps bitar jag har liggande.Min dröm just nu är att hinna sy ett stort hexagon täcke med bara scrapsbitar ..ni vet så där gammaldax....


Jag har sytt och testat en annan modell på min duk idag med Hex N More mallen i Stofs vackra tyger.


 
 
 
Tycker nog  själv att den första jag sydde är den vackraste   eller är det valet  av tyg eller vad tycker ni?
 

 
 
 
Idag går livet vidare och vädret är med oss även idag.Under gårdagen så sydde jag färdigt många olika projekt (dessa kommer jag att visa snart!!)och satte  lukkekanter på dem ...tänkte faktiskt praktiskt och ha dessa med på altanen under dagen med handsömnad.
Tyvärr är natten lite för kall och det tar ett tag innan luften värmer upp sig så min berömda kopp kaffe på morgonen  får idag intas inomhus!!
 
 
Min länksida är öppen och ni kan gå in  på gårdagens blogg inlägg och lägga in era sidor ända till midnatt idag.
Jag vet att vi inspirerar varandra och det var min tanke och jag är så glad över att några har hakat på .Jag kan också berätta att ni som hakat på har fått många som gärna tittar in på era sidor och njuter av era arbeten och visst är det roligt.

Länkar ja det gör jag också idag ,,precis som ni också kan göra till min sida men också som många av oss gör till andra bloggar ute i vida världen.
Hoppas ni gillar att det också finns en svensk länksida?

http://quiltstory.blogspot.se
http://conniekresin.com                                              BAMBIKRAMAR!!!