Summa sidvisningar

torsdag 24 januari 2013

Säsongstart!!
Torsdag,,ja då vet ni vad som händer här i viken,,,fast idag är det inte en ojämn vecka,,,Att våran start ligger på jämn vecka beror på ""fröken"" som har varit på semester...Så nu kör vi två torsdagar på raken,,,ROLIGT!!!

Dagens tema är klar och den var klar innan jag åkte,,,känns så skönt.Nu gäller det bara att få igång bilen och värma upp den,,för kung Bore har tagit ett hårt grepp om oss.

Var ju tvungen att känna på att sy lite igår....annars var det mest telefon ,,skype ,,och tvätt!!

Det har varit och är många utmaningar på nätet man kan följa...Förra året körde Maria en tidnigssutmaning,,och som jag skrivit tidigare kan man ju fortsätta själv att köra den ...Böcker eller tidningar har vi gott om ,,eller??

Igår så fick detta bli den sömnad jag tog tag i,,och öppnade då min gamla  kalender,,365 Quilt Blocks A Year av J.Martins!! slog upp den 23/1 och dagen block var Puss in a Corner.
Och dessa block är sydda på gammalt hederligt sätt av lite större "scraps" bitar.5st  blev det..och kanske blir det några till idag under sydagen,,,
Denna kalender är ju gammal ,men finns säkert kvar i quiltbutikerna..För den är ju användbar varje år,,och en mycket bra inspirationskälla,,om man inte vet vad man skall sy.

För mig blev det några fler sömmar igår ,, än min utmaning till er,,sy en söm om dagen....För har  man bara  kommit igång så går allt av bara farten.......stämmer det??

Testa gärna detta block,,och då kan ni ju använda dessa mått istället ,,som jag tycker är bättre..
1st fyrkant,,5,0x5.0
4st fyrkanter 2,5x2,5
4st rektanglar 5,0x2,5 inch

Några småbitar har i säkert liggande...gula??,,snart har vi påsken här.....

Lycka till!!!!!önskar Bambi!!!!!!