Summa sidvisningar

måndag 11 juli 2011

Telenor!!

Detta bredband som inte fungerar här när man som mest behöver det.Jag är så trött på det och nu har de mina ringt och klagat IGEN!! för våran räkning.Det är inte bara bredbandet som inte fungerar utan alla våra iphoner som finns här med och är  utslagna..,heller helt döda.
Nog om detta :Det är bara att räkna till tre och vara glad....

I förra bloggen hade jag tänkt sätta in lite bilder från våran fest igår,men med telenor!! så gick det givetvis inte.Så det blev inga.
Nu har det ändrat sig lite och som jag berättade imorse, så åkte ju några hem idag  och nu har några nya besökare kommit.

En av de som besökte oss   och var med  här i helgen var barnens kusin med familj.Linda ,frun i huset , fick äran att åka med ,enl egen önskan, till centrallager B och titta.
Detta tog hon med därifrån och nu hoppas jag att ett av dem ligger på deras säng där hemma.


Vilket tror ni hon valde??? För att ni ska få se dessa quiltar bättre så visar jag dem ett och ett!!Hoppas ni kommenterar och berättar vilket ni tror ,,därhemma i sommarvärmen.Den som gissar rätt och blir dragen får en liten sommarpresent....av mig.
Hur lång tid ni har på er ,,,avgöres av er själva och antalet  kommentarer och  om intresse finns...eller några dagar kanske...ja allt detta kan ni med lotter och så,,,eran hemsida osv,,,,,

Det är två helt olika quiltar till en dubbelsäng  så det ska bli så spännande att läsa vad ni tror.

Nu ska jag ägna mig åt våra nya gäster!! Ta chancen mina vänner!!

Kram på Er alla!!

En ny bad dag!!

Igår hade vi en jätte trevlig dag tillsammans med Kjell och hans fyra bröder med resp. .barn och barnbarn.Som vanligt här i viken,så visade vädret sig på den bästa sidan.Vi kunde vara på stranden  äta, leka , bada  och ha allmänt trevligt!!

En av kusinerna sov över här med sin familj.Så kvällen gick över i natt..eftersom vi satt och pratade långt in på småtimmarna.Även våra små var med och idag så är de liite trötta.

Hela gänget har varit vid bryggan , badat ,solat och haft trevligt.Lunchen var god den som vi hade med oss,,allt smakar ju så godare när man äter ute.

Nu är vi tillbaka i stugan och några par åker hem ikväll till Borår och nya par eller familjer är på väg ner.
Som ni förstår så är det sig likt här i viken.....denna måndag!!

Jag hoppas ni har det gott därute och Tack alla ni som gillade min quilt igår!!


KRAM!!!