Summa sidvisningar

torsdag 8 mars 2012

Dag tre!!

Onsdagen började så bra ,,tidigt uppe och iväg till våran sylokal.Maskinerna gick varma..och ljudet från dem var nästan jobbigt ett tag.
Många av er har undrat vad vi syr..och vi syr precis det vi vill.

Många av oss sydde en väska och andra täcken,,jag quiltade bara!!!färdigt 7st arbeten!!Alltså vi bara njuter av våran hobby,,inspirerar varandra och hjälper om så behövs.

Vid elvakaffet var vi åter på G mot systugan och då hände det.....Marianne ramlade och ramlade så illa hade så ont i sitt ben ,,så det var frågan om vi inte skulle ringa en ambulans.Men hon ville INTE..
Kerstin bestämde sig för att köra hem henne till Varbergs lasarett.Väl i Varberg och via rönken ,,puuuh,, så var benat av på tre ställen..
Idag operaras hon och vi alla  lider så med henne och våra tankar går givet till dig Marianne.

På em. var jag X-tra hängig ,,,jaaa jaa ,,på väg ner till Mölle fick jag en hosta som heter duga och säkert feber,,men vad gör man glömmer det och bara har roligt ändå.Man kan leva på Alvedon!!Men vi var ju lite chockade   efter fm. intermesso-Så lunchen tog knäck på mig ,,var sååå trött ,,men jag är ändå stolt över mig själv,,för jag fortsatte med ytterligare en quilt och fick även den quiltad.Eller kanske var det förkylningen som försökte knäcka mig..Men som ni vet viker jag mig inte en tum..och jag VANN!!!

Vi bor ju högt upp på berget i Mölle,,har en otrolig utsikt,,Danmark som närmsta granne!!och vi bara älskar detta ställe.Kanske nästa gång vi kommer hit så hoppas jag att vi får tid att ta en promenad ner till samhället och titta på alla fina hus ,,hamnen... osv..
Som ni förstår så hinns inte detta ,,utan vi syr så det ryker från morgon till kväll!!

Kram på Er  ,,och hjälp mig,,, håll nu tummarna för Marianne!!!