Summa sidvisningar

lördag 21 januari 2012

Borta bra ,,men hemma bäst!!

Visst är det underbart att få åka iväg till värmen ,,och bara vara och njuta..men inget går upp emot att få komma hem igen,till sitt!!!

Onsdagen var vi bortbjudna till snälla grannar på lunch.Tordagen körde vi igång med våra syträffar.Så igår var det första dagen hemma utan massa måsten.
Packade upp våra väskor snabbt på morgonen.Sedan iväg för attt fylla på kylet,,,och sedan.......bara leka tillsammans med min Janne!!!
Han sa faktiskt ,,att han saknat mig,,han också!!!!!!!Vad jag lekte med ???jo,,, denna  vår löpare kom till ......

Idag, quiltad och klar ,,bara lukkekanten kvar ,,och där fattas tyg.....men ser mitt hopp till Anna.Jag har  under min semester tid funderat lite på olika alster/mönster och detta dukmönster var ett av dem.
Precis som igår när jag talade med Maria via Skype,talade vi om mönster egna eller andras.Visst så har man någonstans i bakhuvudet säkert sett något liknade tidigare.Nu blev denna duken så här beroende på tygerna eller lite större scrapsbitar!!
Mina mått har jag i huvudet och kan skriva ner dem till en träff en gång om någon vill sy denna löpare!!

Idag blir det också en innedag,,har fått lite skav i halsen.Tror mina barnbarn smittade lite ,,när vi sov ihop i tisdagskväll.Dessutom så har det börjat snöa,,blåser och är allmänt grått!!

Så jag är tacksam för att få vara inne i värmen,,och fortsätta leka en stund till!!

Lördagskramar på er!!!!