Summa sidvisningar

torsdag 15 november 2012

Längtar till våren....
Gårdagen var jobbig,,eller rättare sagt att bära runt huvudet,,,men allt löser sig,,med Alvedon och att plocka i tyger!!Just det sista gör att man drömmer sig bort,,kopplar av och har man då tur så släpper huvudvärken.

Idag iaf, vaknade vi igen till att solen lyser in och det ser så där skönt ut ...drömma om våren kan man ju göra,,,men jag vet att den är långt borta.


För ett bra tag sedan så fick jag ett mjukt kuvert från Skövde slätta ,,,och innehållet har legat till sig...på tal om våren så kan man ju drömma om den,,,men man kan också ligga i startgroparna och ha lite quilt relaterat på lut.

Så jag tänkte så här,,,till våren nya kuddar,,,
och så fick det bli.Två nya toppar till  kuddfodral..och soffan,,Har inte sytt dem färdiga,,men det blir en dragkedja där bak tror jag,,för först skall jag hitta en lämplig innerkudde.
Det är gott att vara ute i tid!!Dessutom kan man ju längta och drömma om den kommande årstiden!!

Har jag tur så räcker nog de kvarvarande tygbitarna till något litet ,,mera!!Tack Maria för kuvertet och innehållet,,


Strax blir det en sväng till stan och centrallager B,,för att hämta lite quiltar som jag tar med till Förslöv imorgon.Där är jag och hjälper Anna då hon har X-tra öppet hela dagen.Jag hoppas ni tittar in och säger hej,,och talar om vilka ni är.Det är ju så roligt att ha ett ansikte på alla er läsare.

Kanske kan jag inspirera er lite också....och ni ,,mig!!!

Torsdagskramar till Er i dag,,kan det bli ärtsoppa idag ,,kocken,,eller något annat????