Summa sidvisningar

torsdag 5 maj 2011

Något har jag i händerna!!

även om jag själv tycker att jag är lat!!Lat och lat ,,ibland tar  lusten och orken bara slut,och det gäller då att ta signalerna på allvar.
Sedan  kan det ju vara skönt för min lilla symaskin att få en liten semester oxså!!Han har ju varit igång nästan varje dag ,länge länge.
Vädret har oxså påverkat det hela,när solen skiner och det är så skönt ute ,vill inte jag vara inne och sy.Kjell och jag gillar verkligen solen  och värmen.
När jag har varit ute och lapat det fina vårvädret vi hade ,så satt det iaf ett broderi i handen.Mina 12 Sue block har ni ju sett.När vi städade ur våran husbil så hittade jag ett handarbete som jag köpte av Anna för något år sedan.Detta mönster är i samma serie som Sue ,men här med nallar.Jag valde en linnetråd att brodera med i svag rosa/lila färg.Denna linne  tråd och jag kom inte riktigt överens.
Jag har  broderat färdigt  fem block .Nu har jag bestämt att dessa fem block får räcka med denna tråd,och jag kommer att sätta till andra tygblock så det bildar en nioruta ,och då kan det bli ett litet skirt  flicktäcke.....
Resterande 7 block kommer jag, ""har redan börjat", att brodera med en rosa Aurfil tråd istället.

Så här är livet,, här i Apelviken ,,lite segt ,, men  något litet sitter iaf i händerna!!!

                                               Kramar på ER!!!