Summa sidvisningar

fredag 1 februari 2013

Tänk.....

..som det blir ibland.....
Innan jul så fick jag ett kuvert  med 64 st ,5inch fyrkanter , alla tyger i olika mönster och färg... Kaffe Fassette tyger,,,


 
 
 
Detta kuvert började i Landskrona,,hos Carina...   http://carinasyrochfunderar.blogspot.se  ,,gick vidare till Skövde och,,  http://majasparadis.blogspot.se ..dessa tjejer fyllde kuvertet med dessa tyger,,och skickade det till Varberg och med en utmaning som till mig som var svår,,,,,sy av dessa tyger och du får sätta till vitt och svart tyg!!!
 
 
Men tänkte jag ,,,detta färgsprakande myller.....
 
 
Vad gör jag av detta ,,som tillslut kan bli en Eva quilt!!!
 
Varje KF tyg är ju vackert var och en för sig..men 64st tillsammans!!!Det är ju tur man är vithårig från början ,,annars så hade jag bytt hårfärg nu kan jag säga.
 
Tillslut kom jag på mönster och tyg,,köpte hos Anna det vita och svarta tyget....efter ett tag förstod jag att det gick inte en meter av det vita Gallexy tyget utan minst två meter...men då var den rullen slut .....och då fick jag ju vänta och hoppas på en ny leverans...
 
Semestertrippen ,,då jag låg med näsan i vädret så malde ,,kommer tyget ,,kommer tyget??Och tiden den gick....OCH i fredags så äntligen kom det .Nu förstår ni min helg var räddad..och jag har sytt kan jag säga.
 
Stoppdatumet för denna utmaning är idag och fem i tolv så var den färdig inatt!!
 
Vad har jag då sytt....jo denna skuggquilt!!
 
 
 
storlek 115x202 cm!!
 
 
En quilt som jag kan stå för,,inte för mycket myller,,,utan en riktig Eva Bambi Johansson quilt!!
 
Vad tycker ni mina vänner,,efter denna pärs,,så vore jag tacksam för kommentarer ,,givet,,,både negativa och positiva!!!
Man lär ju hela livet,,eller hur,,och denna utmaning var flickorna nästan att sätta den gamla på ""pottkanten""!!!
 
Idag är det fredag och vad passar då inte bättre än att länka till  http://crazymomquilts.blogspot.se
och hennes underbara blogg,,,idag med temat Finish it up Friday.....
 
Dessutom lägger flickorna ut sina KF,,quiltar idag,,,, för de tyckte denna utmaning var så rolig att de själva ville delta...och vad kan vi vänta tror ni??
 
Tack mina töser hoppas jag kan få  godkänt även från ER!!
 
Fredagskramar från Bambi!!