Summa sidvisningar

måndag 12 september 2016

Inlägg 2000!!

Välkomna till Visa och Berätta Måndag!!Härliga sommardagar har vi fått nu och mera väntas det bli under kommande vecka 20 gr i havet är det och sköna bad!!Skönt för alla oss om kan njuta av dem men givet bara om man vill ...men för oss eller mig som gärna tar plats bakom min symaskin är det lite stressigt ut in sy ut in och sy.... sola njuta och njuta och sy...ilandsproblem eller hur.....???

 Jag har fortfarande ilandsproblem... eftersom min sy hörna varit lite ihop packad i helgen beroende på maken haft sina 4 bröder med respektive här.Det har varit jätte trevligt att träffas och umgås men eftersom jag får packa ned alla sysaker i fredags och igår igen packa upp det hela så tar det tid och är tråkigt men det är ju bara att gilla läget ...och sent igår kväll satt jag åter och njöt av min quilt sömnad .......  Denna sömnad får bli dagens inspiration till er och det är en sömnad av Cathedral Windows och grytlappar blir det  när det blir klart men visar det redan här på mitt Visa och Berätta måndag nr 153!!

 Vill ni vara med och inspirera??

Hjärtligt välkomna då och var med och länka!! Några som inte fick mitt tack förra veckan och som var med och länkade är Gun A och Catarina C men TACKET kommer här till Er nu och på mitt 2000 inlägg!!Ni är så trogna tillsammans med så många andra av er och jag skickar ett TACK till er alla nu också......ingen nämnd och ingen glömd....men idag är det ny vecka och nya utmaningar.....
Så välkomna mina vänner......