Summa sidvisningar

söndag 22 februari 2015

Klart!!

Det var inte alls dumt att städa sin "sy plats"" eller köksbordet som det är här  hos mig .Jag kan tala om att man hittar en hel del tyger som man glömt.
Igår så veck jag fint mina tyger...lade alla i färg och sedan skall de åka till mitt lilla tyglager...lade små bitar av scraps i en hög och remsor i en hög och så lite större bitar i en hög.......De mindre tyg bitarna skar jag  2,5x2,5 inch kvadrater utav  ett bra mått och bra ha till kommande projekt. 
 
Det var länge sedan min skärmatta var så här ren och snygg .....och tur var väl att jag röjde upp igår för på em. så fick vi främmat.Främmat och främmat men en av våra sonhustrur kom och ett av våra barnbarn .De har väl sett min skärmatta överbelamrad förut men vad roligt detta var att den var så ren och fin.....och resten runt större delen av vårat köksbord.Och på kvällen kunde vi sitta och äta ....allihop med god plats!!
 
Men innan städningen var över så såg jag i högen av lite större tyg  bitar att den högen blir spännande att jobba med.....och då givet var jag ju tvungen att testa....Denna test blev ju avlutad men vad gjorde detta när man får en så fint besök.
 
Ha en härlig söndag mina vänner!!Bambikram