Summa sidvisningar

fredag 13 september 2013

Finurligt!!
Vaknat upp till en strålande morgon och fick dessutom frukosten serverad av min käre make.Tänk så bortskämd jag är.

Idag skall jag packa inför min resa till Skåne och Förslöv i helgen ,Annas sy helg nu på hösten och det skall bli så roligt att få träffa andra quiltare och njuta inspireras och bara vara!!!

Gårdagen var som vanligt trevlig, tyvärr var många sjuka och hade andra tråkiga anledningar att inte komma.Men vi sydde från klockan tio och ända fram till åtta på kvällen.Våran nästa syträff har vi allhelgona helgen som tema eller lite åt Hallowen.....kanske ett tema som vi är lite aviga till ,men men ..

I söndags var vi i Borås och hälsade på barn /barn och det var så mysigt,
Två av våra barnbarn hade varit på Ikea med sin pappa och  de passerat den textila avd. och då hade de hittat buntar med tyg......hm ...till farmor tänkte de och köpte en förpackning som jag fick av dem.
Denna förpackning är Finurligt ,50 st tygbitar skurna (slarvigt!) i 20X20 cm eller 77/8x/77/8 inch mått...och givet så var farmor tvungen att sy upp dem med en gång ....Storlek 125x193 cm,,49,5x76 inch.


 Litet finurligt inslag är det idag  ,,,det 1000:de blogg inslaget läser ni nu ,igår så passerade besöks mätaren 250.000 besök!!!!(Tack Märit för din kommentar!!) och jag har nu 132följare......
Stolt som en tupp är jag kan jag säga!!!!

Idag länkar jag igen och då till
http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca

Var rädda om er och passa på och njut av denna härliga och soliga fredag!!Bambikram