Summa sidvisningar

måndag 27 augusti 2012

Nytt!!
Visst är det roligare att sy nytt ,,än att sprätta och börja om igen....???
Satt en stund igår också med herr Sprätt ..men som jag tidigare berättat så är vi inte kompisar...tyvärr är jag nog  lite för enveten,, så jag brukar vinna......

Måste ju testa detta nya block som jag "rörde" till häromdagen och blev så fel .. blev inte bra när jag sydde ihop det hela.Det jag nu håller på att sprätta!!

Funderade lite och i min iver om att testa,,så var jag tvungen att skära till nya block,,denna gången använde jag min Accuquilt  Baby Go...och shit vad fort detta gick då...

Så vips så var 7st block tillskurna och ihopsydda, och denna gången fick det bli i lite gamla jultyger..och en liten quilt..


((En fin quiltvän Ingrid Hult,,lärde mig och många andra på en kurs på Löftadalen en gång,,vet du inte vad för tyg du ska ta med dig på en kurs,,välj då jultyger ,,de passar alltid bra i hop!!Och detta har jag haft med mig i mitt quiltande liv!! Ett mycket BRA tips!!)
Och så fick det bli,,gröna gamla jultyger,,,en hexagon duk,,med hexagoner,,,,,hänger ni med??

Tänk vad tyger och färgval får samma mönster att se olika ut!!Visst är våran lek med  våran hobby fantastiskt inspirerande och rolig.

 

I höst skall de som vill här i Varberg med omnejd? få testa detta intressanta mönster på en X-tra syträff,,en helg.Då skall vi leka, sy och inspirera varandra ,,samt jämnföra våra quiltar ,,som säker kommer att bli helt olika!


Ny vecka och nya möjligheter för oss alla!!Ta vara på det ...Kramar från lilla jag