Summa sidvisningar

måndag 11 januari 2016

Visa och Berätta måndag 117!!
Ny vecka och ett nytt Visa och Berätta och varmt välkomna till dagens inspirations blogg.

Förra veckan på den första Visa och Berätta var välbesökt men inget säger att vi kan sy och inspirera mera. Det är ju inte bara ni om skall inspireras ..nej det är ju ett givande och tagande med att hjälpa varandra och ingen är heller bättre än någon annan.
Jag har mött några av er som berättat att ni inte vågar länka för mitt är inte så fint att visa upp heter det och detta är bara strunt prat/tänkande..... Så idag hoppas jag att ni alla vill och tar er i kragen och visar upp allt för att inspirera oss andra och länkar!! Jag vet att ni har många många fina bilder på ex. gamla alster ni sytt!!

Idag har även jag blivit inspirerad och då från bloggen http://quiltochsom.blogspot.com och Helene Adamsson. Jag håller ju på och syr upp en hel del exempel block/ quiltar med mallen Quick Curve Ruler och kom då på att på hennes blogg har jag sett en kudde hon sytt med just den mallen.
Så varför inte försöka att sy något liknande.....Tack Helena för din inspiration!!Besök gärna hennes blogg och kolla in vad hon sytt och detvär mycket det!!..... Nytt för i år är här på Visa och Berätta måndag är att denna länk är öppen måndag-onsdag till midnatt då.Så nu har ni all tid att hinna visa upp era bloggar!!